voorbereiding

Mail snel een richtprijs!

Wil je graag meer woon- of werkruimte? Breid je huis snel en eenvoudig met een aanbouw uit.

Voorbereiding aanbouw

Van richtprijs tot heldere bouwplanning

Met een aanbouw krijg je er snel en eenvoudig extra vierkante meters ruimte bij. Ruimte om een aparte werkkamer, grotere woonkamer of gezellige woonkeuken te creëren. Maar wat kost een aanbouw en hoe komt deze eruit te zien? Dit ligt aan jouw wensen en de bouwkundige staat van je huis. Een goede inventarisatie resulteert in een realistische offerte, ontwerp op maat en doordachte beslissing.

1. Richtprijs prefab casco-aanbouw opgeven

Je ontvangt eerst een richtprijs voor een casco-aanbouw. We baseren deze op de gewenste extra oppervlakte, de bestemming van de ruimte en je wensen voor de buiten- en binnenafwerking. Je ontvangt een totaalofferte op maat, geheel afgestemd op jouw wensen. Valt de richtprijs binnen je budget? Dan volgt stap 2.

2. Woning bezoeken

We komen bij je langs om de afmetingen op te nemen, de bouwconstructie te controleren en de positie van de leidingen te bepalen. Ook nemen we samen de offerte nog eens door en bespreken eventueel gewenste aanpassingen.

3. Voorstel op maat maken

We verwerken jouw wensen en onze onderzoeksgegevens in een aangepaste offerte.

4. Omgevingsvergunning aanbouw aanvragen en indienen constructieberekening (indien van toepassing)

Na ontvangst van de opdracht vragen we - indien dit van toepassing is - direct een omgevingsvergunning aan en maken we een constructieberekening. Bij een complexe aanvraag is het soms beter eerst een principeaanvraag met de vereiste tekeningen en plattegronden in te dienen bij de Gemeente. De welstandscommissie geeft hier dan een advies over, waarna vervolgens de definitieve aanvraag kan worden ingediend.  Bij een ‘ja’ volgt de vergunning meestal snel. Is het ‘nee’, dan moeten we het ontwerp aanpassen.

De toekenning duurt gemiddeld 8 weken na indienen van de definitieve aanvraag. Is de aanvraag complex of maken de buren bezwaar, dan kan het langer duren. Zodra de vergunning binnen is, plannen we de aanbouw in.

Ontvang een richtprijs voor een aanbouw!

Nieuwsgierig naar de kosten? Zet de 1e stap en vraag snel een richtprijs voor een casco-aanbouw aan. Heb je vragen? Bel 078 204 93 35 of stuur ons een bericht.

 

Sterktes AANBOUW totaal

  • specialist in prefab aanbouw
  • wind- en waterdicht in 1 dag
  • minimale overlast bewoners
  • vast team van 7 vakmensen
  • ruim 15 jaar bouwervaring
  • ‘levensechte’ 3D-ontwerpen
  • van ontwerp t/m afwerking

Vragen over aanbouw?

Bel of mail Eduard of Suzan:
078 204 93 35
info@aanbouwtotaal.nl

Welke aanbouw spreekt jou het meeste aan?

Een vooraanbouw, zijaanbouw of achteraanbouw? Bekijk onze projecten en doe leuke ideeën op!

detail