ons-bedrijf

Over Aanbouw Totaal

Snelle prefab ruwbouw en complete afbouw

Een prefab aanbouw lost ruimtegebrek in huis snel en makkelijk op. Daarbij laat een aanbouw de waarde van je woning direct stijgen en kan je lekker blijven wonen waar je woont. Als je wilt, nemen wij jou het werk compleet uit handen: ruwbouw, buitenafwerking én binnenafbouw. Jij hoeft straks alleen maar te genieten van je ruimere woonkamer, heerlijke woonkeuken of werkkamer met tuinzicht.

Dakopbouw totaal: van advies t/m afwerking

Als specialist in prefab aanbouw maken we het je graag gemakkelijk. Jij beslist hóe makkelijk. Besteed je de werkzaamheden hieronder helemaal aan ons uit? Of regel je een aantal zaken, zoals de tekeningen, berekeningen en/of binnenafbouw, zelf?

  • advies aanbouw en afbouw
  • begeleiding showroombezoek
  • constructieberekeningen
  • aan- en afbouwtekeningen
  • aanvraag omgevingsvergunning
  • productie prefab casco-opbouw
  • plaatsing en buitenafwerking
  • afbouw binnenzijde aanbouw

Prefab aanbouw: geschikt voor elk woningtype

Een prefab of voorgeproduceerde ruwbouw biedt voordelen, zoals een snelle productietijd (onafhankelijk van het weer), een korte opbouwtijd (in 1 dag wind- en waterdicht geplaatst) en nauwelijks bouwoverlast. In onze productiehal in Oudenbosch in Noord-Brabant bereiden we de aanbouwelementen voor elk type woning voor. De buitenafwerking en eventuele binnenafbouw voeren we ter plekke uit.

Feilloze aanbouw door bouwkundige ervaring

Je kunt rekenen op een perfect passende aanbouw: sterk, waterdicht en goed geïsoleerd. Door onze bouwkundige achtergrond, ruim 15 jaar bouwervaring en specialisatie in aanbouwen, is onze kwaliteit een feit. Kies je liever een lagere prijs dan een goede kwaliteit? Dan riskeer je mogelijk tocht, wateroverlast, scheurvorming of krakende vloeren door een slechte aansluiting van de nieuwe aanbouw op je huis.

eduard en suzan

Het team van Aanbouw Totaal

Eduard en Suzan Reuvers vormen samen met hun 5 vaste uitvoerders het team van Aanbouw Totaal. Eduard startte op 16-jarige leeftijd zijn loopbaan als timmerman. Hij ontwikkelde zich tot uitvoerder en werkvoorbereider, deed de avondstudie HTS Bouwkunde en rondde deze succesvol af. Binnen Aanbouw Totaal is Eduard verantwoordelijk voor de ruwbouw en buitenafwerking. “Het is elke keer hartstikke gaaf als een aanbouw perfect past”. Suzan adviseert over de afbouw van het interieur, bezoekt showrooms met klanten en coördineert en begeleidt het hele afbouwtraject. “De afwerking is wat de bewoners elke dag zien; dat moet gewoon goed zijn!”

Vragen over aanbouw?

Bel of mail Eduard of Suzan:
078 204 93 35
info@aanbouwtotaal.nl